[HWSW.hu] Sajtóértesülések szerint ma érkezik a Windows Vista első javítócsomagjának végleges változata, amelyet először csak a Microsoft által támogatott ött "fő" nyelven (angol, német, spanyol, francia, japán) lehet letölteni, de pár héten belül a lokalizált változatok is elérhetők lesznek. A Vista SP1-gyel egyidőben a régóta várt Windows Server 2008 is gyártásba megy.

Részletek a HWSW.hu-n.

Update:
Elkészült, de csak később érkezik a Windows Vista első szervizcsomagja

[HWSW] A pletykák csak részben bizonyultak igaznak, bár a Microsoft tegnap bejelentette a Windows Vista első szervizcsomagjának elkészültét, az csak március közepétől, illetve április elejétől lesz letölthető. Az SP1 két hullámban érkezik, az angol, francia, spanyol, német és japán operációs rendszerekre telepíthető frissítőcsomag már március közepétől elérhető lesz a Windows Update szolgáltatáson keresztül.

Folytatás a HWSW.hu-n.


 Feliratkozás



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr28325963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása