[ITcafé.hu] Még az első félévben szeretné elindítani a rendszert a MÁV-START. Az online jegy nem lesz drágább, mint a pénztárban vásárolt.

A múlt héten megújult az Elvira internetes vasúti menetrend weboldala: a régi fapados dizájnt lecserélték, és valamivel barátságosabbá tették a kezelőfelületet – a korábbi legördülő menü helyett naptárból választható ki az utazás dátuma – és a találatok megjelenítését. Amint a rendszert fejlesztő Mávinformatika Zrt. projektvezetője lapunk kérdésére elmondta: az áttervezett oldal már hónapok óta készen volt, a MÁV-START oldaláról kiindulva erre is érkeztek a felhasználók, csak a www.elvira.hu-n vezették be most, hogy egységesítsék a megjelenést. Bár egyelőre csak a designváltás tűnhet fel a látogatóknak, a vizuális változtatások az internetes jegyvásárlás bevezetésének előhírnökei – villantotta fel az egyelőre háttérben maradó izgalmasabb fejlesztéseket. Az online jegyvásárlást a tervek szerint még az idei első félévben elindítják a MÁV-START-nál, de az informatikai háttér és a jegykiadó automaták már készen vannak, sőt a rendszer ki is próbálható a most kezdődött Utazás kiállításon.

Részletek az ITcafé.hu-n.

 



Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr83362263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása