• Új életre kel az iPhone: pénteken jön a friss szoftver / apple itunes

    Az Apple tegnapi, ˝Let´s Rock˝ nevezetű rendezvényén nem csak új zenelejátszó termékeket jelentettek be: Steve Jobs, a vállalat első embere itt jelentette be hivatalosan, hogy az iPhone vadonatúj szoftvere e hét pénteken fog megjelenni.

  • Amerikában második az iPhone / apple iphone

    Az iPhone felkerült a második helyre az okostelefonok gyártóinak amerikai versenyében, közvetlenül a toronymagasan vezető RIM mögé...

  • iPhone: pörög az App Store / apple iphone

    Az App Store letöltések száma átlépte a 100 milliós határt.

  • QuickTime és iPod foltozgatás / apple ipod

    Az Apple számos veszélyes biztonsági rést foltozott be a QuickTime, az iPod touch és az iTunes termékeiben.

  • Ostoba a Genius? / apple itunes

    Az iTunes 8-as új szolgáltatásáról van ugye szó, ami elvileg kitalálja, hogy milyen zenéket szeretünk hallgatni, és ezt figyelembe véve állítja össze playlistjeinket.

  • Az új iTunes lefagyasztja a Windows Vistát / apple itunes

    Van, aki szerint HP nyomtatók, mások szerint Logitech meghajtóprogramok okozzák a hibát. Az Apple és a Microsoft hallgat, az iTunes 8 meg kék halálba dönti a Vistát.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr49660312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása