Régi adósságát törleszti a Google a most bemutatott feladatkezelő szolgáltatásával. A Labs menüpontből elérhető minialkalmazással a Gmail felületét bővíthetjük ki egy tennivalólistával.

 

Miután engedélyeztük az új szolgáltatást a Labs menüpontjában, megjelenik egy Feladatok (Tasks) menüpont a Címtárunk alatt.

 

 

 

 

 

 

 

A Task egy külön ablakban nyílik meg, ahol egyszerű módon kezelhetjük a feladatainkat. Elég az ablak bármelyik üres részére kattintanunk, hogy új teendőt adhassunk a todo listához. A lista elemeinek sorrendjét szabadon módosíthatjuk, valamint határidőket is adhatunk a feladatokhoz. Akár e-mailekből is csinálhatunk feladatokat, ehhez csak ki kell jelölnünk a teendőlistához adandó leveleket és a További műveletek (More Actions) alatt találunk egy gombot egy menüpontot a listához adáshoz. Az ilyen módon hozzáadott feladatok alatt egy külön link is megjelenik, amivel közvetlenül elérhetjük az e-mailünket.

 

 

 

 

Sajnos ennél sokkal többet nem is tud az új Feladatkezelő. Nem lehet összekapcsolni a Google Naptárral, nem adható meg prioritás a teendőkhöz és címkézni sem lehet őket, valamint ismétlés sem állítható be a hozzájuk. A másik hiányosság, hogy a feladatkezelő ablaka nem a lett beleintegrálva a Gmail oldalsávjába, csak külön ablakban lehet megnyitni, így kevésbé van szem előtt.

 

 

 

 

 

Te milyen Google szolgáltatásokat használsz?

Töltsd ki kérdőívünket!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr91814073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása