Azureus: P2P korlátozás kijátszása

Egyes internetszolgáltatók akadályozzák vagy lassítsák a P2P letöltést. Ennek a problémának a kiküszöbölésére lehet az egyik megoldás, ha titkosítjuk a adatforgalmunkat.

 

 

Bővebben »


 

Képernyő-videó készítése

Számos módja van annak, hogy videót készítsünk a képernyőnkön folyó eseményekről, pl. egy program vagy weboldal működésének bemutatóját, amit utána megoszthatunk ismerőseinkkel vagy közzétehetjük saját weboldalunkon. Talán az egyik legegyszerűbb módszer a ScreenToaster használata.

Bővebben »


 

Letölthető az új Skype

Megjelent a Skype 4.0-ás verziója. A legfőbb újdonságok egyike a teljesen átszabott és egyablakosra redukált felhasználói felület. A másik fontos újítás hogy a korábbinál nagyobb méretben és jobb minőségben láthatjuk a videókat, valamint a hangminőség is jelentősen javult.

 

Bővebben »


 

Képek az új iGo-ról

Így fog kinézni az iGo új verziója, az Amigo.

 

 

 

Bővebben »


 

Xoopit: Alakítsuk a Gmailt médiatárrá

A Xoopit segítségével Gmail levelezőnket egy sokoldalú médiatárrá alakíthatjuk, amelyben egyszerűen kereshetünk és oszthatunk meg képeket, videókat valamint egyéb fájlokat is, amiket e-mailek mellékleteként kaptunk.

Bővebben »


 

Június 2-án jön a Sims 3

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a The Sims 3 a korábbi hírekkel ellentétben csak 2009 nyarán kerül a boltokban.

A The Sims 3 PC verziójának hivatalos megjelenési dátuma 2009. június 2., de később Mac, iPhone és iPod Touch platformokra, továbbá mobiltelefonokra is elérhető lesz a játék.

Bővebben »


 

Top 50 keresőszavak januárban

2009 januárban az alábbi kulcsszavakra kerestünk rá a leggyakrabban a Google keresővel Magyarországon.

 

Bővebben »


 

Webes videók letöltése

Számos módja van a webes videómegosztókon lévő felvételek letöltésének. A sok lehetőség közül már bemutattuk az erre a célra készített save2pc-t, ám azóta ráakadtam az xVideoServiceThief nevű programra, ami a fenti programmal szemben párhuzamosan több videó letöltését is lehetővé teszi, ill. többféle beállítási lehetőséget is tartalmaz társánál. 55 féle videómegosztó oldalról képes lementeni az állományokat (pl. Youtube, Google Video stb.), fut Linux alatt is, valamint nem utolsó sorban tud magyarul.

Bővebben »


 

Képernyőképek mentése

Ha a weboldalak teljes képére van szükségünk, azokkal a részekkel együtt, amik már nem férnek ki egy képernyőre és csak a lefelé görgetéssel lehet látni őket, akkor szükségünk van valamilyen segédalkalmazásra.

Az egyik legjobb erre a célra készült alkalmazás a Fireshot, ami Firefox és Internet Explorer alatt is használható, és a website-ok képének mentésén kívül még számtalan extra funkciót is tartalmaz.

Bővebben »


 

HD minőségű Youtube videók letöltése és weboldalba ágyazása

Az alábbi Firefox kiegészítő alkalmazásával nem kell külön programot megnyitni, ha le akarunk tölteni egy videót, hiszen a telepítés után a videók mentésével kapcsolatos új funkciók beépülnek a Youtube felhasználói felületébe, így tényleg csak egy gombnyomás lesz a videók letöltése.

Bővebben »


 

Az iWiW felületének testreszabása

Üzenőfal cenzúra, a reklámok és felesleges ablakok elrejtése, elveszett ismerős figyelő és még sok más hasznos funkció az iwiw TOOLS segítségével.

 

Bővebben »


 

Free Audio Editor: zeneszerkesztés egyszerűen

Ezzel az egyszerű zeneszerkesztõ programmal MP3, WAV, OGG, WMA típusú vagy akár audio cd-n lévő (.cda) fájlokat tudunk szerkeszteni, effektelni, zajt csökkenteni, tudunk hangot felvenni, ID3 Tag-et szerkeszteni. Ezen kívül van benne audio grabber, amivel átmásolhatjuk a gépünkre az audiocédék számait, ill. rendelkezik beépített CD-íróval is.

Bővebben »


 

Saját színek a Gmailben

A több mint 30 választható témán felül már egyéni színösszeállításokat is készíthetünk Gmail postafiókunk számára.

 

Bővebben »


 

Letölthető a Safari 4 béta

Megjelent a Safari 4 publikus bétája.

 

 

 

Bővebben »


 

Quake Live: Megkezdődött a nyílt béta tesztelés

Az id Software néhány napja nyílttá tette a Quake új online verzióját, így bárki kipróbálhatja a kultikus FPS játék webböngészőben futtatható változatát. A játék jelenleg teljes egészében ingyenes, mindössze néhány reklámot kell elviselnünk ezért cserébe.

 

 

Bővebben »



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr78973049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása