A KickYouTube az egyik legegyszerűbb eszköz a Youtube videók letöltéséhez, mivel nem igényli semmilyen extra szoftver, vagy böngésző plugin telepítését.

 

Ha találunk a Youtube-on egy videót, amit szeretnénk lementeni a saját számítógépünkre, akkor nincs más dolgunk, minthogy a böngésző címsorában, a youtube szó elé beírjuk a kick szót, majd nyomunk egy entert.

 

 

Ezután átkerülünk a kickyoutube weboldalára, ahol a felső menüsorban ki tudjuk választani, hogy milyen formátumban szeretnénk letölteni a videónkat. Videótól függően van mp4, flv, HD, avi, mpg, 3gp, iPhone és PSP változat, de akár lementhetjük csak a videó hangsávját is mp3 formátumban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kiválasztottuk a formátumot és rákattintottunk a Go gombra, akkor meg kell várni, amíg elkészül az igényelt verzió, majd megjelenik a Go gomb helyén egy kék Down gomb, amire jobb egérgombbal rákattintva és böngészőtől függően a Hivatkozás mentése más néven / Cél mentése másként / Link mentése másként / Hivatkozott tartalom mentése másként vagy valami hasonló menüpont kiválasztásával lementhetjük a videót a saját gépünkre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt egy videó is, ahol bemutatják, hogy hogyan kell használni a weboldalt:

Downloads: Views: 152581  

kickyoutube.com

 

via lifehacker.com

 

Update:

Hasonló megoldást alkalmaz a 3outube.com is, csak ott a Youtube-os link elején, az y-ig tartó rész helyére kell írni egy 3-as számot.

Pl:



helyett

 



Ezzel a megoldással viszont csak mp4 és flv formátumba lehet menteni.

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 



2 komment

Címkék: video youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr111688878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bandi_ 2010.01.22. 10:29:34

Nem rossz. Mondjuk van egy jó pár vékonykliens megoldás is, ahol nem kell telepítened semmit (pl videofix.hu).

telepitoblog · http://telepito.blog.hu/ 2010.01.22. 10:35:05

@Bandi_: Ez is jó, viszont itt is csak flv vagy mp4 formátumban lehet letölteni. Ha valakinek másra van szüksége, akkor jobb a kickyoutube, mert megspórolhat vele egy átkonvertálást.
süti beállítások módosítása