telepitoblog 2010.02.19. 18:32

SZTAKiPhone


 

Elindult a SZTAKI szótár iPhone-ra optimalizált változata. A jelentősen leegyszerűsített felhasználó felület csak a fontosabb alapfunkciókat tartalmazza, így a kiejtésről és néhány további extra funkcióról le kell mondanunk, viszont kézzel is egyszerűen kezelhető. A mobilos szótár a hollandon kívül az összes nyelvet tartalmazza, ami a nagy testvérében is benne van (angol, német, olasz, francia, lengyel).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha a home screenről is szeretnéd elérni a SZTAKI-t, akkor lépj be a szótárba és nyomd meg alul a + gombot és válaszd ki az Add to Home Screen-t, amivel létrehozhatsz hozzá egy ikont a programok között.

 

 

 

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr961774237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beep 2010.02.19. 21:52:13

Megkérdeztem: a holland szótár kimaradása csak bug. Hamarosan javítják. Hangos szótárat pedig a következő verzióba ígérnek.

telepitoblog · http://telepito.blog.hu/ 2010.02.19. 23:21:25

@beep: Köszi! Amúgy ha átlépek a hagyományos nézetre, ott megy a kiejtés és a holland szótár is, szóval ha mindenképpen szükség lenne ezekre, akkor most is elérhetőek.
süti beállítások módosítása