Nemrég ajánlották a figyelmembe az alábbi ikonkeresőt, amely gyakorlatilag szinte mindent tud, amit egy ilyen szolgáltatástól elvárhatunk. Már több ikonkeresővel foglakoztunk (pl. iconspedia, iconfinder), de ez a weboldal nálam mindenképpen viszi a prímet.

Van itt részletes, szűrőkkel megtámogatott kereső, címkézett ikonok, amelyek még könnyebbé teszik a keresett ikon megtalálását, a letöltésnél kiválasztható több mint 10 féle különböző fájlformátum, valamint a legtöbb esetben többféle méret is, és ami a csúcs, hogy mindezt akár magyar nyelvven is használhatjuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A weboldal nyitólapján egy szimpla kereső mezőt láthatunk, ahova beírhatjuk, hogy milyen ikont szeretnénk megtalálni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután a keresési eredményeket további szűrőkkel finomíthatjuk tovább. Szűkíthetünk méret, szín, stílus (3D, Crystal, kézi rajz), vagy a licensz típusa szerint, de egy újabb kulcsszó megadásával akár kereshetünk is a keresési eredményekben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 A kiszemelt ikonokat ico, icns, és png fájlformátumban, valamint a beépített konvertáló segítségével akár bmp, eps, gif, jpeg, cga, psd, svg, tga, vagy tiff formátumban is le tudjuk tölteni, a legtöbb ikont akár több féle méretben is. Arra is van lehetőség, hogy az ikont felvegyük a kedvenceink közé, így ha legközelebb is szükségünk lenne rá, akkor már gyerekjáték lesz megtalálni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Méret választási lehetőség:

 

 

 

 

 

 

 

  

Keresés címkék szerint:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehetőség van ikonok vagy ikonkészletek feltöltésére is, ehhez a felső menüsor Feltöltés menüpontjára kell kattintani.

 

http://findicons.com/

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 



Szólj hozzá!

Címkék: ikon

A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr261998634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása