A Mozilla Labs a héten mutatta be az új F1 nevű Firefox kiegészítőjét, amellyel egyszerűen megoszthatjuk az általunk érdekesnek talált tartalmakat a Twitter és a Facebook közösségi oldalakon, valamint Gmail-es postafiókunkon keresztül.

A plugin telepítése után egy új gombbal bővül a böngészőnk eszköztára, amelyre kattintva előhívhatjuk a megosztási felülelet. Itt az Add gombokat használva kapcsolódhatunk a meglévő Twitter, Facebook vagy Gmail fiókjainkhoz.

 

 

 

 

 


 

 

Ezután ha szeretnénk megosztani valamit az ismerőseinkkel, akkor csak meg kell nyomni az F1 ikonját az eszköztáron és ki kell választani, hogy hol szeretnénk azt közzétenni, és ha akarjuk, akkor rögtön írhatunk is mellé kísérőszöveget, illetve a Gmail esetében megadhatjuk a címzetteket (vesszővel elválasztva) és a tárgyat is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt egy videó is a kiegészítő működéséről:

 

F1 kiegészítő letöltése

Mozilla Firefox letöltése

 

via mozillalabs.com

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr822444040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emrik 2010.11.13. 09:14:36

ez aztán a fícsör
süti beállítások módosítása