Budapest, 2011. február 17. – Ingyenesen letölthető a Microsoft Magyarország Fejlesztési Platform üzletága és a devPortal.hu közössége által összeállított magyar nyelvű szakkönyv, amelyben a téma szakértői részletesen ismertetik a Silverlight 4.0 verziójának funkcióit és szolgáltatásait.

Az elsősorban fejlesztők számára készült „Silverlight 4.0 – A technológia és ami mögötte van” című e-book könnyen érthető nyelvezettel, számos példával illusztrálva a kezdetektől egészen a LOB (Line of Business) alkalmazások mélységéig vezeti végig az olvasókat.

A könyv a Silverlight és az XAML alapjaitól indulva 12 fejezetben foglalja össze mindazt, amit a Silverlight világáról tudni kell. Olyan témákat is részletesen megismertet, mint a „Layout Management”, az „Adatok kezelése”, a „Saját vezérlők készítése Silverlightban” vagy a „Kommunikáció a kliens és a szerver között”, de az olvasók felfedezhetik a Silverlight rejtett képességeit is.

Az ingyenes szakkönyv ide kattintva tölthető le. Az érdeklődést jól mutatja, hogy a megjelenést követő első héten már több mint 5000 letöltést regisztráltak. A 300 oldalas, pdf-formátumban elérhető szakkönyv szabadon terjeszthető, korlátozás nélkül továbbküldhető.

 

Silverlight 4.0 -A technológia és ami mögötte van.pdf letöltése

 

via devportal.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr222669467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása