Mától további 15 országot vonnak be a körbe, ahol a fejlesztők már hozzáférhetnek a Google fizetős böngésző alkalmazásokat árusító boltjához.

"Az új funkció segítségével megadhatjuk, hogy mely magyar városban akarunk hirdetni."

"Versenyhatósági vizsgálat indult az Egyesült Államokban az Apple új előfizetési rendszerével kapcsolatban."

"Eljárást kezdeményezett a Gazdasági Versenyhivatalnál a Magyar Telekom amiatt, hogy a Vodafone Magyarország azt állítja magáról a hirdetéseiben, az övé a leggyorsabb mobiladatátviteli hálózat."

"A jövő honlapkészítőit keresi a Microsoft, amely a 18 év alatti fiataloknak szóló Junior Internet Project 2011 című versenyen kíván lehetőséget adni azoknak, akik informatikai pályára készülnek."

 "Mától egy újabb Google-megoldással szeretnénk egyszerűsíteni mindennapjaitokat. Lehetővé tesszük, hogy a google.com, angol nyelvű felületen indított kereséseitek során ismerőseitek, családtagjaitok, barátaitok, munkatársaitok véleményét is figyelembe vegyétek."

"A Sony nem tud mit kezdeni a PlayStation 3 törésével, de a tőle telhető legjobb módon igyekszik megvédeni a felhasználóit a hacket használó csalóktól. A gyártó közleménye szerint kitiltják a PlayStation Networkről a hackereket."

"Habár a weboldalon még egyáltalán nem látszik, de a HWSW-nek több egymástól független forrás is megerősítette, hogy a Motorola és HTC okostelefonok kis- és nagykereskedelmével is foglalkozó Motoker lehúzta a rolót."

"Na végre egy hihetőbb pletyka, a Bloomberg és a Wall Street Journal mini iPhone-ról szóló híresztelései után a New York Times is írt egyet a témában, az egyetlen lehetséges konklúzióval: nem lesz iPhone nano."

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr92670949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása