Bizonyára nem vagyok egyedül vele, hogy időnként felgyülemlenek
a Gmail postafiókomban az olvasatlan levelek, akár több
százas (vagy ezres) nagyságrendben. Ha végre rászánjuk magunkat a postafiók megtisztítására és egyszerre szeretnénk olvasottnak jelölni az összes levelet, és minderre a Gmail felületén található gombokat használjuk, akkor csak rengeteg kattintgatás és jó sok idő után jutunk a folyamat végére.

 

Erre a célra persze van egy sokkal egyszerűbb megoldás is.

 

1. Írjuk be a keresőbe, hogy az "is:unread" szöveget.

 

 

 

 

 

2. Jelöljük ki az összes levelet a bal felső kijelölő mező kipipálásával.

 

 

 

 

3. A gomb megnyomása után először csak az aktuális oldalon látható levelek lesznek kijelölve, ahhoz hogy az összes olvasatlan üzenetet ki tudjuk választani, rá kell kattintani a lista tetején látható "A keresés feltételeinek megfelelő összes beszélgetés kijelölése" részre.

 

 

 

 

 

4. Ezután már csak a "Megjelölés olvasottként" vagy az "Archiválás", vagy ha esetleg végleg meg szeretnénk szabadulni a levelektől, akkor a "Törlés" gomb megnyomása van hátra.



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr93011828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása