vatera.jpg

A Vatera közleménye szerint illetéktelenek kísérletet tehetnek a felhasználói fiókok feltörésére.

 

"Felhasználói fiók-feltörési módszer van terjedőben!

Vaterázók figyelem! Tájékoztatunk benneteket, hogy egy fiók-feltörési módszer van terjedőben!

Az alábbiakban olvashatod közleményünket a felhasználói fiókok biztonságával kapcsolatban:

Több forrásból is olyan információ érkezett hozzánk, hogy illetéktelenek kísérletet tehetnek a felhasználói fiókok feltörésére. A módszerük alapja, hogy vásárlást követően ajánlatot tesznek a fiók megvásárlására (jellemzően több százezer forintos vételárat felkínálva), majd ha elutasító választ kapnak, akkor fiókfeltöréssel fenyegetik meg a felhasználónév tulajdonosát. Ezt követően nem sokkal a Vatera Biztonsági Csoportja nevében (természetesen nem a security@allegroup.hu, vagy az ugyfelszolgalat@vatera.hu címről, csak a feladónév megjelölésével) olyan hamis üzenetet küldenek, amelyben azt kérik, hogy a levelükben javasolt jelszavak valamelyikre változtassátok meg a fiók jelszavát.

Kérünk benneteket, hogy SEMMI ESETRE SE DŐLJETEK BE A CSALÓKNAK, ha netán hasonló esetet tapasztalatok, akkor a lehető leghamarabb jelezzétek Ügyfélszolgálatunknak!

Együttműködéseteket előre is köszönjük! Biztonsági csoportunk nagy erőkkel dolgozik a tettesek felkutatásán, hogy továbbra is biztonságosan tudjatok kereskedni oldalainkon.

Üdvözlettel: Az Allegro Group csapata"

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr46099535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása