[Techline.hu] Mindezt egy nagyszerű ingyenes program segítségével, amelyben rajzolhatunk is, de akár fotókat is átalakíthatunk Windows ikonokká, hogy azután mappáinkhoz, vagy programjainkhoz használhassuk őket. Folytatás a Techline.hu-n.  



telepitoblog 2008.03.15. 09:23

Shift 2


  A korábban már bemutatott Shift nevű játék második része.                                        




  BonFire leírásából megtudhatjuk, hogy hogyan készíthetünk animált gif-eket a Photoshoppal.   Részletek a bonfire.blog.hu-n. (Forrás: BonFire)  



1 komment

Címkék: photoshop


A PCWorld.hu leírásából megtudhatjuk, hogy hogyan tudjuk egy gépen párhuzamosan futtatni a Windows XP és a Vista operációs rendszereket. Részletek a PCWorld.hu-n.  




A National Geographic oldalán található egy Jigsaw nevű puzzle generátor, amivel a NatGeo képeiből gyárthatunk kirakósjátékot. Három nehézségi fokozat, rengeteg gyönyörű kép. (Forrás: kmk.blog.hu)  




Egy részletes leírás arról, hogy hogyan tudunk színeket cserélni a Photoshoppal, ebben az esetben egy autón bemutatva. ( Forrás: BonFire)   




Ha külföldről, adáskörzeten kívülről vagy egyszerűen csak online követnétek, mi zajlik a hazai rádiókban az alábbi gyűjtemény segítségével egy kattintásra megtehetitek. Az adók playlist formájában is letölthetők a "magyar rádióadók" feliratva…



süti beállítások módosítása