Egyes internetszolgáltatók akadályozzák vagy lassítsák a P2P letöltést. Ennek a problémának a kiküszöbölésére lehet az egyik megoldás, ha titkosítjuk a adatforgalmunkat.

 

 

Az Azureus titkosítás bekapcsolásához menjünk az Eszközök\Beállítások (Tools\Options) menüpontba, majd a Kapcsolatok\Átvitel Titkosítása (Connections\Transport Encryptiont) alatt jelöljük ki a Titkosított átvitel használata (Require encrypted transport) melletti négyzetet, és válasszuk ki az RC4-et a Titkosítás minimális szintje (Minimum encryption) legördülő menüben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasznos lehet még a handshake titkosítás bekapcsolása, amit az Eszközök\Beállítások\Átvitel (Tools\Options\Transfer) menüpontban tudunk aktiválni. Itt kapcsoljuk be a Lazy Bitfield opciót (Use lazy bitfiled).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben valamelyik menüpont nem jelenik meg nekünk és csak az Ez a rész haladó módhoz vagy magasabbhoz való (This section is intended for Intermediate mode of higher) szöveget látjuk, akkor a Eszközök\Beállítások\Felhasználói felület (Tools\Options\Mode) menüpontban állítsuk be a Haladó (Intermediate) módot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azureus letöltése



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr86915705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása