A Google Calendar is megkapta a Gmailben már régóta működő Labs menüpontot, ahol különböző extra, még nem véglegesített funkciókat kapcsolhatunk be naptárunkhoz.

 

 

Egyelőre az alábbi bővítmények közül választhatunk:

 

  • Background image - Egyéni háttérkép beállítása (csak linkelt képet lehet beállítani).

 

 

  • Attach Google Docs - Google Dokumentumok csatolása az eseményekhez

 

 

 

 

 

 

 

  • World clock - Kapunk egy világórát ami folyamatosan mutatja, hogy hány óra van a beállított városokban, valamint ha rálépünk egy eseményre, akkor a hozzá tartozó kezdő időpont is megjelenítik az összes időzónában.

 

 

 

 

 

 

 

  • Jump to date - A beállított dátumhoz ugrik a naptárban.

 

 

 

 

 

  • Next meeting - A következő esemény kezdőidőpontjáig hátra lévő időt mutatja.

 

 

 

 

  • Free or busy - Megmutatja, hogy a mely ismerőseink érnek rá most (értelemszerűen csak azokat lehet megnézni, akik megosztották velünk a naptárjukat)

 

 

 

 

 

A fenti funkciókat a Beállítások/Labs menüpontban lehet bekapcsolni.

 

A Labs menüpont és az extra funkciók nálam csak akkor jelennek meg, ha angol nyelvűre állítom a naptárat. Remélhetőleg ezt csak a fokozatos bevezetés okozza, és hamarosan mindenki elérheti az új funkciókat a magyar nyelvű naptárban is.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr791247924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása