"Haláluk után nem túl fényes jövő vár azokra, akik földi életüket postafiókok, weblapok és szoftverek feltörésével töltik. Legalábbis ezt állítja egy amerikai baptista egyház vezetője, aki szerint Isten gyűlöli a hackereket."

"Programozás nélkül, egy CSS linkkel lehet használni a Google betűtípusokat"

"Könnyen meglehet, hogy a Chrome böngésző felhasználói felületének megújítása során az lesz a legnagyobb változás, hogy eltűnik belőle a címsor – írja a fejlesztői információkra támaszkodva Wolfgang Gruener a conceivablytech.com-on."

"Habár elsőre talán hihetetlennek tűnik, de úgy látszik, van igény egy ilyen szolgáltatásra is."

 

"A Facebook sokkolta legújabb fejlesztésével a vállalati oldalak adminisztrátorait, rontotta esélyüket az interakciókra, igaz a felhasználók számára valamivel zajmentesebbé tette a környezetet."

"A Nokia elnök-vezérigazgatója szerint a finn gyártó Windows Phone 7-et futtató okostelefonjai sokkal olcsóbbak lesznek más gyártó jelenleg kapható készülékeinél, ráadásul nem is kell sokat várni megjelenésükre."

"Az AVG LiveKive bétája biztonságos, felhő-alapú tárhelyet ad a felhasználóknak."

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr282677929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása