Az alábbi weboldalon lehetőségünk van feliratot készíteni webes videókhoz (pl. youtube, Google Video). Használat előtt regisztrálnunk kell magunkat.

A használata nagyon egyszerű. Kattints a Create Overstream menüpontra, majd jobbra fent a Create-re. Ide másold be annak a videónak a linkjét, amihez feliratot szeretnél készíteni. Ha betöltődött a videó, akkor a két fehér téglalap mozgatásával tudod kijelölni a szövegek helyének kezdetét és végét, majd a jobbra lent az Add-ot kell megnyomni a szöveg hozzáadásához. Ha elkészült a felirat, akkor fent katt a Save-re, majd meg kell adni a videó új nevét. Ezután lent a Generate link to overstream gombra kattintva tudhatod meg az új videó elérési útját. A feliratozott videók az Overstream weboldalán tárolódnak.

 Feliratkozás



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr49299845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Audry 2009.07.05. 04:57:16

Pont ez kell nekem. Imádom az oldalad, meg téged is! :D
süti beállítások módosítása