A DExposE2 egy ingyenes szoftver, amelynek a telepítése után az F9 és F10 billentyűk megnyomásával a Mac Exposé megoldásához hasonlóan jeleníti meg a futó alkalmazások ablakait.

 Az F9 gomb megnyomásával a futó alkalmazások ablakai jeleníthetőek meg, az F10-el csak az aktív alkalmazásokat mutatja. Lehetőség van saját gyorsbillentyűk megadására is, ill. elvileg az egérkurzor különbőző sarkokba mozgatásával is aktiválható lenne a program, de nálam ez nem működött. A program erőforrásigénye elég magas, nálam folyamatosan 18 mega memóriát foglalt el akkor is, ha csak a háttérben futott, ill. ha a miniatűr képek a legjobb minőségűre voltak állítva, akkor egy-egy tizedmásodpercre lelassította a gépet a kis ablakok megnyitása. A viszonylag nagy erőforrásigény ellenére megéri telepíteni, mert sokat segít a futó alkalmazások közötti navigációban.

 

 

 

Bookmark and Share


A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr67597037

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.08.03. 20:01:02

Könnyű navigáció a futó alkalmazások közöttA DExposE2 egy ingyenes szoftver, amelynek a telepítése után az F9 és F10 billentyűk megnyomásával a Mac Exposé megoldásához [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása