A techline-on olvastam erről a programról, amellyel egyszerű drag-and-drop módszerrel lehet feltölteni fájlokat az FTP tárhelyünkre. Csak annyi a dolgunk, hogy a program elindítása után fel kell vennünk a szerverek közé a saját tárhelyünket (ezt persze elegendő egyszer megtennünk), utána már csak annyi a teendőnk, hogy kiválaszjuk a szervert és az alatta lévő ablakba áthúzzuk a feltöltendő fájlokat és a program már rögtön másolja is fel őket a szerverre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehetőség van arra is, hogy automatikusan zip formátumba tömörítve töltsük fel a fájlokat, ehhez csak ki kell pipálni az Always zip before upload előtti négyzetet.

A DropUpLoad további nagy előnye, hogy nem igényel telepítést, csak el kell indítani a programot és már működik is, így akár egy pendriveról is futtathatjuk.

 

 

 

Bookmark and Share



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr23597084

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.08.05. 19:31:12

A legegyerűbb FTP feltöltési módEgy program, mellyel egyszerű drag-and-drop módszerrel lehet feltölteni fájlokat az FTP tárhelyünkre. Csak annyi a dolgunk, hogy [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása