Ezzel a kiegészítővel a Windows Intéző felületét bővíthetjük ki egy újabb oszloppal, amely mutatja a fájl kiterjesztését, így azután is láthatjuk a fájlok típusát, hogy az ismert fájltípusok elrejtése opció be van kapcsolva. 

 





 Töltsd le és csomagold ki a Windows Explorer Filename Extension Columnb v1.04 nevű programot, majd jobb klikk a CPExt.inf fájlra és Telepítés. Ezután szükség van egy restartra vagy egy ki- és bejelentkezésre. Újraindulás után jobb klikk bármelyik oszlop tetejére és a megjelenő menüben az Egyéb lehetőséget kell kiválasztani. Az ezután megjelenő listából pipát kell tenni az Ext mellé és már meg is jelenik az új oszlop az intézőben. A kiegészítő Windows XP és Windows Vista alatt is működik.

 

 

 

 

Bookmark and Share



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr56623422

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.08.22. 14:17:21

Kiterjesztés oszlop a Windows IntézőbenEzzel a kiegészítővel a Windows Intéző felületét bővíthetjük ki egy újabb oszloppal, amely mutatja a fájl [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása