A Youplayer egy videólejátszó kiegészítő a Firefoxhoz, amivel Youtube, Google Video, Metacafe, MySpace, Daily Motion vagy akár a merevlemezen tárolt videókat tudunk lejátszani az oldalsávban.

Csak át kell húznunk a lejátszandó videó linkjét az oldalsávba és már fel is vettük a lejátszási listánkba. Ezt a listát újraindítás után is megjegyzi a Youplayer, de akár el is menthetjük őket egy m3u fájlba, így legközelebb már pillanatok alatt láthatjuk kedvenc videóinkat.

 

 

 

 

 

 
















 

 

 

 

 Miután installáltuk a Youplayer-t és újraindítottuk a Firefoxot, a jobb alsó sarokban megjelenik az alábbi logó:

 

Ha rákattintunk, akkor az oldalsávban megnyílik a program ablaka. Ide drag-and-drop módszerrel át tudjuk húzni a videók linkjét és utána csak duplán rá kell klikkelni és le is játsza őket az oldalsáv tetején.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A listába felvett videókat akár le is menthetjük a saját gépünkre egyszerű flv formátumban. Ehhez a videóra kell kattintani a jobb egérgombbal és a menüben a Download menüpont kiválasztása után megadhatjuk a célmappát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha telepítve van a Flashblock vagy NoScript kiegészítő, akkor whitelist-re kell tenni a Youplayert, különben nem fogja lejátszani a videókat.

 

 

Bookmark and Share



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr92629150

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.08.23. 15:04:25

Videók lejátszása a Firefox oldalsávjábanEgy videólejátszó kiegészítő a Firefoxhoz, amivel Youtube, Google Video, Metacafe, MySpace, Daily Motion vagy akár a [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása