Sokaknak talán már ismerős a Deezer nevű online rádió. Elkészült a saját iPhone alkalmazásuk is, ahol a weboldal leegyszerűsített verziójával hallgathatunk zenéket az interneten keresztül.

 

Nincs szükség regisztrációra, csak fel kell telepíteni a programot, be kell izzítani a netet, és már lehet is hallgatni a jobbnál jobb zenéket. Feltéve persze ha megtaláljuk a kínálatban a kedvenc előadóinkat, ugyanis a netes verzióval szemben itt nem lehet számokat feltölteni.

 

A zenei stílusok széles kínálatából választhatunk. Electro/Techno, Festival/Live, Film/TV, Hard & Metal, Jazz, Pop, Reggae, Ska & Dub, Rock, Soul, Funk, Disco R&B, Rap, valamint ezen stílusok alkategóriái és egyéb tematikus rádióadók közül válogathatunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha ez nem lenne elég, akkor használhatjuk a Smart radios funkciót, ahol az általunk megadott előadók és az azokhoz hasonló zenéket lehet hallgatni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alkalmazás felülete átlátható és könnyen kezelhető, valamint megjeleníti az aktuális album borítóját is. A meghallgatható zenék száma nincs korlátozva , ezért szabadon továbbugorhatunk, ha olyan zenét kaptunk, amit nem akarunk meghallgatni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deezer letöltése (ingyenes - Csak iPhone-on működik!) 

 

 

Kapcsolódó:

iPhone játékok, programok, hírek

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr16845880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása