A Prism lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy a webes alkalmazásokat (pl. a Gmail, Freemail, Google Naptár, Google Reader stb.) közvetlenül a desktop-on futtassák, böngésző használata nélkül.

 

A webes alkalmazások és az asztali alkalmazások határai egyre inkább kezdenek összemosódni. A Mozilla Prism célja, hogy még szorosabban integrálja a desktop és webalkalmazásokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Prism lehetővé teszi, hogy a kedvenc webes alkalmazásainkat hozzáadjuk a desktop környezetükhöz, mintha önálló alkalmazások lennének. Ezután ezeket az alkalmazásokat parancsikonokkal indíthatjuk el, és mindegyik a saját ablakában fog futni, akárcsak a többi program.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A beállításoknál teljesen testreszabhatjuk a létrehozandó Prism alkalmazásokat. Beállíthatjuk a webalkalmazás linkjét, nevét, eldönthetjük, hogy legyenek-e navigációs eszközök az ablakban, illetve, hogy hova hozza létre az új parancsikonokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Egy rövid videó a Prism használatáról:

 

Prism Firefox kiegészítő

Ha telepítjük a Prism Firefox Extension-t, akkor közvetlenül a Firefoxból is létrehozhatunk új Prism alkalmazásokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mozilla Prism letöltése (Windows, Mac, Linux)

 

prism.mozilla.com

 

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr81113226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.05.14. 11:28:07

Speciel ezt a Google Chrome alapból tudja...
süti beállítások módosítása