A Twitter gadget segítségével a Gmail felhasználói felületén is megjeleníthetjük a Twitter aktivitásokat.

 

 

Lehet új tweeteket küldeni, lehet szűrni a nekünk küldött válaszokra, a direkt üzenetekre, kedvencekre és a barátok tweetjeire, emellett van kereső is ahol rákereshetünk szavakra, felhasználónevekre és címkékre is. Van reply, re-tweet, favorite és share gomb is minden tweet mellett, így szinte minden fontos funkció elérhető a gadget segítségével. Egyedül a linkek megnyitása nem működik, mert ezek csak inaktív szövegként jelennek meg, de a view tweet gombra kattintva megnyitja az adott csiripet a twitter.com-on is, ahol már természetesen működnek a linkek is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kereső: 

 

 

 

A Twitter gadget bekapcsolása:

 

1. Lépjünk be a Gmail Labs menüpontba és keressük meg az “Add any gadget by URL” kiegészítőt majd engedélyezzük azt.

 

 

 

 

 

2. Lépjünk a Gmail Beállítások menüponton belül a Gadgets fülre és az "Add a gadget by its URL:" mezőbe másoljuk be ezt a sort: “https://twittergadget.appspot.com/gadget-gmail.xml” ,  majd nyomjuk meg az Add gombot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Ezután már látható lesz az oldalsávban a Twitter doboza, ahol be kell jelentkezni és utána már a dobozra kattintva láthatjuk a Twitter aktivitásokat.

 

 

 

 

 

 

twittergadget.appspot.com

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr951198433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BassJazz · http://www.myspace.com/olahzoltan 2009.09.13. 16:39:34

Köszi szépen! Használom, bevált! Sajnos Safarival sokáig nem működött, de nemrég óta már ott is OK!
süti beállítások módosítása