Épp ma írtunk a Google és a Hasbro közös játékáról, ami a klasszikus Monopoly társasjátékot ülteti át a Google Maps térképeire.

 

Mivel a játék indulásakor az óriási érdeklődés miatt sokáig szinte elérhetetlenek voltak a szerverek, így már a játék kezdetétől sem indulhatott egyenlő esélyekkel az összes játékos, továbbá felmerült, hogy sok felhasználó csalással próbálja magát jobb helyzetbe hozni.

Valószínűleg a fenti okok miatt döntöttek úgy az üzemeltetők, hogy a jövő hét közepe felé restartolják az egész játékot és minden a nulláról indul majd újra.

Az újraindítás időpontjáról 24 órával a váltás előtt tájékoztatnak majd minden regisztrált felhasználót, jelentették be a játék hivatalos blogjában.

 

via szegedindex.hu

 

Köszönjük az információt bluman-nak!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr921378124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása