Hosszú szünet után újabb frissítés jelent meg az MSN-hez. A 14.0.8117.416-es számú verzió látszólag nem tartalmaz látványos módosításokat, de remélhetőleg javították benne azokat a hibákat, amik az előző verzió óta sok bosszúságot okoztak a felhasználóknak (pl. hogy telepítés után üres a partnerek listája, vagy egész egyszerűen nem is csatlakozik a program stb.).

 

A programot többek között innen lehet letölteni:

Windows Live Messenger 2009 letöltése (magyar)

 

És amit mindekinek tudom ajánlani (aki eddig esetleg nem használt volna ilyet), hogy próbáljatok ki alternatív im-programokat is, amik sok esetben sokkal több funkciót és bállítási lehetőséget kínálnak a Microsoft programjánál. 

Néhány alternatív program, amely képes kezelni az MSN fiókokat (és még sok mást  is):

  • Miranda IM
  • Nimbuzz
  • Digsby
  • AMSN
  • Pidgin

További programok letöltése

 

Vagy ott van a Meebo webes megoldása, amivel telepítés nélkül is használhatjuk az MSN-t (akár olyan gépeken is, ahol az azonnali üzenetküldő alkalmazások le vannak tiltva).

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr461999951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása