A Google az internet és a TV összepárosításából létrehozta a saját könnyen kezelhető, átlátható felülettel rendelkező, Androidra épülő szolgáltatását.

A Google TV-vel egy egységes platformról érhetjük el a legfontosabb információkat az aktuális televíziós műsorokról, de hozzáférhetünk az interneten fellelhető további tartalmakhoz is, pl. a műsorokhoz kapcsolódó háttérinformációkhoz, kapcsolódó Youtube videók címeihez stb., de akár fotókat is nézegethetünk vele, vagy böngészhetünk a neten, elérhetjük a közösségi szolgáltatásokat, filmeket kölcsönözhetünk illetve vásárolhatunk, hallgathatunk zenéket, sőt az okostelefonokhoz hasonlóan akár további alkalmazásokat is telepíthetünk, amivel gyakorlatilag szinte a végtelenségig bővíthetőek a lehetőségeink, akár játékkonzolként is használhatjuk a tévénket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alábbi bemutató videókban "működés közben" is láthatjuk a Google TV képességeit:

 

 

via google.com/tv

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr532345359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása