Fotóink bemutatására nagyon sok alkalmazás közül választhatunk, ám kevés olyat találunk, amely egyszerűen kezelhető, látványos és ingyenes is. Szerencsénkre éppen ilyen a My Pictures 3D két programból álló sorozata.
 

Azzal nyújt többet konkurenseinél a My Pictures 3D, hogy fotóinkat különféle látványos kiállítóhelyeken mutatja be. Helyszínként többek között választhatunk hagyományosabb és modernebb múzeumot vagy galériát, szalont, középkori várat, görög templomot, luxusjachtot vagy akár űrállomást is – miután a szükséges galériákat letöltöttük. A képeken és a helyszínen kívül megadhatjuk még látogatónk magasságát és sebességét is, sőt még háttérzenét is választhatunk. Ezt követően csak egy kattintás – vagy képernyővédőként működtetve némi várakozás –, és már meg is nyílik virtuális tárlatunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A látogatás megkezdése után hagyhatjuk, hogy a számítógép maga bolyongjon a termekben, udvarokon vagy egyéb helyszíneken, de az ‹F1› gomb lenyomásával át is vehetjük az irányítást, és a továbbiakban az egér segítségével mi dönthetjük el, hogy merre is szeretnénk menni, mely képeket akarjuk alaposabban szemrevételezni.

Arra is lehetőséget kínál a program, hogy fotókiállításainkat másokkal megosszuk. Segítségével olyan képernyővédőt és bemutatóprogramot is létrehozhatunk, amelynek futtatásához nincs szükség a My Pictures 3D Screensaver telepítésére, mi több, akár VRML formátumba is exportálhatjuk művünket internetes megosztáshoz.

 
Adatok

 

  • Automatikus és interaktív 3D-s képgalériák
  • Képernyővédők, futtatható programok létrehozása
  • VRML-export
  • 19 különböző környezet
  • MP3-as zenei aláfestés
  • Ingyenes

 
(Forrás: pcworld.hu)


 Feliratkozás



Szólj hozzá!

Címkék: fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr5265827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása