1. Indítsuk el az iTunes-t és kattintsunk az iTunes Store pontra.

2. Ennek betöltődése után keressük meg a jobb oldali Quick links listában a Redeem pontot, és kattintsunk rá.  
3. Írjuk be az alábbi kódok valamelyikét, majd kattintsunk a Redeem gombra. Egy figyelmeztetés jelenik meg, hogy a beírt kód már nem érvényes. Ezt hagyjuk figyelmen kívül , és kattintsunk a Home gombra, amit az iTunes ablak tetején egy kis házikó jelöl.  

HTEHNPALWJLM

Y3YFH793W3MF

46MP9PYE4A9F

9KPWNPEMKXKA


4. Válasszuk a Sing in gombot, majd kattintsunk a Create New Account menüpontot, és írjuk be a szükséges adatokat. A rendszer ki fogja írni, hogy az országunkban nincs iTunes store, válasszunk a felsorolásból. (US és Japan választással biztosan működik a módszer.) Az adatok között most érdemes létező e-mail címet megadni, mert később erre fogunk értesítést kapni az iTunes újdonságairól. A lakcímnek nincs jelentősége, csak a korábban választott országban létező cím legyen.

Például az Apple központjáé:

Cupertino, CA 95014

5. A fizetési módnál jelöljük be a „None"-t. 

Ezzel elkészült a működő iTunes előfizetésünk, amellyel letölthetjük az ingyenes zeneszámokat, videókat, és használhatjuk az automatikus albumborító letöltést is.


 Feliratkozás



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr22269364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása