Ha csak egyedül használjuk a gépet, előfordulhat, hogy idegesítővé válik az XP bejelentkező képernyője: még ha nem is adunk meg jelszót, és csak egy felhasználó van a gépen, akkor is minden indítás után ki kell választanunk. Szerencsére kikapcsolhatjuk az egész procedúrát.

Csak írjuk be a futtatás mezőbe: 
control userpasswords2. A megjelenő ablakban vegyük ki a pipát a "számítógép használatához felhasználót és jelszót kell megadni" opció mellől. Az XP erre megkérdezi melyik felhasználó legyen az alapbeállítás a továbbiakban, és a következő indításnál már nem kell használunk a Welcome képernyőt.


 


 



 Feliratkozás



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr12273265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kow 2007.12.23. 14:30:18

Praesent dictum, risus at faucibus congue, augue eros mattis justo, id bibendum diam sapien vitae magna. Cras dolor magna, luctus vitae, aliquam eget, luctus ut, felis. Nullam tempor placerat orci. Phasellus lobortis ante at turpis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Proin quis tortor. Curabitur in lorem. Suspendisse cursus, lectus a imperdiet viverra, risus pede mattis sed.

Ellensúly 2011.01.25. 19:13:14

Sajnos nekem az utolsó formázás óta nem működik a dolog. Behívtam a control userpasswords2-t, kiszedtem a pipát, de készenléti állapotból felébresztve továbbra is kattintani vagy enterezni kell. Tud valaki segíteni? Köszi előre is!
süti beállítások módosítása