Ha véletlenül kitöröltél olyan fájlokat, amiket nem kellett volna, akkor érdemes megpróbálkozni a FreeUndelete nevű programmal, ami képes a már a lomtárból is eltávolított fájlok helyreállítására. FAT 32 mellett NTFS formátumú merevlemezekhez is használható.

A program használata:

Válaszd ki azt a meghajtót, amiről kitörölted a keresett fájlokat, majd kattints a Scan gombra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután megjelennek a kitörölt fájlok. A mappák neve általában nem egyezik az eredeti mappa nevével, ezért ezeket sajnos egyesével kell átnézni. Ha megvan a keresett fájl, akkor csak kattints az Undelete gombra, és meg is kezdődik a visszaállítás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos minél többet írsz a lemezre, annál kevesebb az esély a visszaállításra, ezért ez a megoldás legtöbbször csak akkor működik, ha röviddel a törlés után futtatod ezt a programot.

 

FreeUndelete letöltése

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr50276622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása