[Terminal.hu] Mit tud 2008-ban a kliens? Teljesen Windows Vista kompatibilis, skinezhető, azaz grafikus felhasználói felülete testre szabható. Még akár Webről is távvezérelhető - csupán engedélyezni kell az adott számítógéphez való távoli hozzáférést, és a világon bárhonnan (ahol van aktív Internet-kapcsolat) változtathatunk kliensünk működésén. A szoftverrel saját .torrent is készíthető, mely aztán megosztható a Bittorrent file-csere website-ok zömén.

 

Változáslista


- apróbb funkcionalitásbeli változások (tulajdonságok megjelenése a torrent kategória menüben, jobb együttműködés a Windows Vista UAC funkciójával stb.)
- grafikus kezelői felületet érintő változtatások (kereső gomb „vistásra” szabása, háttérszín jobb megválasztása az alternatív listanézetnél)
- apróbb hibák (memóriaszivárgás, szoftverösszeomlás, hibás URL/üzenet a torrent hozzáadása párbeszédablaknál stb.) javítása


µTorrent letöltése

 

 

Bookmark and Share



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr51314704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása