A SzóGyakorló egy egyszerű program, ami segíti a szavak megtanulását ill. gyakorlását. Elegendő egy egyszerű txt fájlba begépelnünk a megtanulandó szavakat (lásd. a minta fájlt), és már indulhat is a tanulás. A programban beállítható, hogy segítségként aláhúzásokkal mutassa, hogy hány karakterből áll az idegen alak, valamint a kikérdezéshez megadható időlimit is és a végén még egy reportot is nyomtathatunk a teszt eredményéről.

 Egyszerű és praktikus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    A beállításoknál az Enter-rel lehet továbblépni

Bővebb információk és letöltés: cettblogja.blogspot.com

 

 

Bookmark and Share



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr60541979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cett · http://cettblogja.blogspot.com 2008.06.27. 16:08:40

Hopsz, ez kellemes meglepetés. Pont a napi feed-eket olvasom, mikor mit látok? A saját programom köszön vissza. :)

Örülök, hogy tetszett. :) Esetleg a másik ingyenes progim nem érdekel?

siskaetike 2008.10.21. 11:29:24

sajnos a gépemen nincs szótárfájl ezért nem tudom megnyitni.szakmai németre lenne szükségem,mert szakácsnak tanulok és a kiejtés miatt sok jelentene.tud segíteni?Köszönöm!siskaetike

telepitoblog · http://telepito.blog.hu 2008.10.21. 12:24:53

Ezzel a programmal nem is fogsz tudni kiejtést gyakorolni. Csak beírással lehet megadni a szavakat. Viszont szótárfájlt tudsz csinálni magadnak, csak töltsd le a mellékelt mintafájlt és írd bele a saját szavaidat.
süti beállítások módosítása