Az Adverticum legújabb felméréséből az derül ki, hogy júliusban a Firefox böngészőt használók száma először haladta meg az Internet Explorert használók számát.

A felmérés 2,4 millió böngésző adatai alapján készült, amit több mint 3 milliárd Adverticum AdServer hirdetésen keresztül azonosítottak. A mérések alapján a Firefoxot használó netezők aránya 48.9%, míg Internet Explorert 46.8% használ.
A Firefox felhasználók 11,1%-a használja csak a 3. verziót, 35,9% a 2-est és 1,8% a korábbi verziókat. A Explorernél 23,2% a 7-es és 23.6% a 6-os verziók felhasználóinak aránya.

Ehhez az eredményhez persze nagyban hozzájárulhatott a Firefox 3 megjelenése körüli felhajtás, mert Magyarországról csak a hivatalos oldalakról már több mint 225 ezren töltötték le a böngésző új verzióját.

Adverticum: 2008. július havi méréseredmények

 

Bookmark and Share


A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr60591306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása