Most már Magyarországról sem érhető el a Scrabble alternatív változata a Facebookon, miután a játékot forgalmazó Mattel jogsértésre hivatkozva eltávolíttatta azt az oldalról. Már év eleje óta folyt a huzavona, de úgy látszik mostanra sikerült végleg letiltatni a Facebook egyik legnépszerűbb alkalmazását.  A Mattelnek egyébként van saját, hivatalos játéka is, de azt nyolcadannyian sem használták.

Azért nem kell teljesen lemondanunk a Scrabulous-ról sem, hiszen a játék saját weboldalán is van lehetőség az egymás elleni online játékra, ill. a Facebookon is vannak további hasonló szókirakós játékok.

 Bookmark and Share



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr51636399

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.08.27. 18:01:43

Magyarországról is elérhetetlenné vált a ScrabulousMost már Magyarországról sem érhető el a Scrabble alternatív változata a Facebookon, miután a játékot forgalmazó Mattel [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása