• Mihez kezdjek a site-ommal? (2. rész) / onlinemarketing

    Az előző poszt az online sales house-okhoz való csatlakozás alapvető feltételeivel foglalkozott, most pedig az egyes - általam önkényesen választott =:) - szereplők részletes bemutatása következik.

  • Saját operációs rendszeren gondolkodik a HP / szoftver

    A HP egyelőre a lehetőségét vizsgálja annak, hogy egy saját operációs rendszer révén jobban függetlenítse magát a Microsoft termékeitől - egy Linux-alapú szoftverrel kerülnék meg a Vistát.

  • GTA IV gépigény / játék

    Végre kihirdették a Games for Windows oldalán a Rockstar sikerjátékának gépigényét.

  • Kormányzati rendszert támadott az NBH által feljelentett cég

    Megtámadta a kormányzati informatikai rendszert, s a Nemzetbiztonsági Hivatal egyik szerverét is az a vállalkozás, amelyet államtitoksértésért és magántitkok jogosulatlan megszerzéséért feljelentett az NBH.

  • Decemberben jöhet a Windows 7 első bétája / windows

    Friss információk szerint a Windows 7 Beta 1 az őszi konferenciák után, még az év vége előtt megérkezhet, egyelőre a tesztelők számára.

  • Erősítik a fontos intézmények informatikai védelmét

    A Nemzetbiztonsági Kabinet mai ülésén úgy döntött: meg kell erősíteni a fontos intézmények és létesítmények informatikai biztonsági védelmét és fel kell gyorsítani az informatikai biztonságot fokozó törvényelőkészítést.

  • Megnyitja forráskódjait a Yahoo

    A vállalat alapvető stratégiai döntésre szánta el magát, eddig visszatartott programozási interfészei sorát teszi elérhetővé külsős fejlesztők számára, így talán felveheti a már-már elveszettnek tűnő versenyt a Google-el.

  • Hackerek behatoltak a CERN új részecskegyorsítójának rendszerébe

    Hackerek hatoltak be a CERN szeptember 10-én tesztüzemmel beindított, Nagy Hadronütköztető (LHC) elnevezésű részecskegyorsítójának számítógépes rendszerébe, kárt azonban szerencsére nem okoztak.

  • EA-játékok az európai Apple App Store kínálatában / játék

    A következő hetekben Európa-szerte megjelennek iPhone és iPod touch platformokon az EA Mobile játékai.

  • Cáfolnak: biztonságos a Freemail / biztonság

    A Freemailnek nincsen tudomása sem a levelezőrendszert érintő, a hírekben szereplő nyomozásról, sem a Freemail elleni komolyabb kárt okozó támadásról, ami legalábbis kétségessé teszi az idézett szakértők feltételezésének valóságalapját.

  • Kipróbáltuk: Netgear ReadyNAS Duo otthoni médiaszerver és adattár / hardver

    Ahogy az általunk készített, vagy "összegyűjtött" multimédiás állományok mennyisége és mérete időről-időre folyamatosan nő, úgy merül fel legtöbbünkben a kérdés; mégis hogyan lehetne ezeket a fájlokat optimális körülmények közepette tárolni úgy, hogy azok egyrészt biztonságban legyenek, másrészt mindig, és gyakorlatilag bárhonnan elérhetők legyenek számunkra?

  • Milyen legyen a jövő emailje?

    Mi az amit szívesen látnánk a jövő emailjében.

 

Bookmark and Share



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr92664211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása