Már itthon is kaphatóak a SteelSeries limitált szériás WotLK Zboard valamint WotLK Keyset billentyűzetei. A World of Warcraft-hoz tervezett speciális kiosztású WotLK Zboard keyboard ún. Anti-ghosting rendszere segítségével egyszerre akár 7 billentyű is lenyomható, így jóval gyorsabban tudjuk kezelni a játékok funkcióit, ezen felül egyedileg programozható makró billentyűket is kapunk, amikkel egyetlen gombnyomással végezhetünk el összetett műveleteket. A billentyűzet tartalmaz még egy beépített 2 portos USB hubot is.

 

 

 

 

 

 

A WotLK Keyset kiegészítőt az alap Zboard billentyűzetünkre szerelhetjük, így ezzel is elérhetővé válnak a fent említett speciális billentyűk.

  

 

 

 

 

A Steel Series WotLK Keyset Limited Edition ára 17880 Ft, a Steel Series WotLK Keyset Limited Edition pedig 7080 forintba kerül.

computermode.hu

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr68814084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása