Elindítjuk iPhone szoftvereket bemutató sorozatunkat. Elsőként a klasszikus Texas Hold'em póker profi iPhone-os átiratával ismerkedhettek meg.

A játékban szinte már egy igazi pókerasztal mellett érezhetjük magunkat, köszönhetően az ellenfeleinket megjelenítő videóknak valamint az élethű hangeffekteknek. Ha vízszintes helyzetbe forgatjuk telefonunkat, akkor az asztalt felülnézetből mutató felületen is játszhatunk. Különböző nehézségi fokozatú asztalok/helyszínek közül választhatunk, de persze ha nagy nyereményekre pályázunk, akkor a beugró is jócskán magasabb, ezért csak kisebb lépésekkel juthatunk el a jelentősebb nyereményeket ígérő asztalokig. A játék irányítása igen egyszerű. A téteket a zsetonjainkra kattintva tudjuk kezelni, amit a megjelenő görgővel tudunk csökkenteni ill. növelni. A lapunk eldobásához csak ragadjuk meg őket és húzzuk be az asztal közepe felé, majd engedjük el. Ha már meguntuk a gép elleni játékot, akkor akár multiplayer módban is játszhatunk más játékosokkal az interneten keresztül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Letöltés (3,99€ - Csak iPhone-on működik!)

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr42824847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása