A Nimbuzz egy igazi all in one chatkliens, ami kezelni tudja az MSN Live Messenger, AIM, Google Talk, ICQ, Skype (csak mobilon), Facebook, Yahoo, Jabber, GaduGadu, Hyves, MySpace, SchuelerVZ, StudiVZ fiókjainkat vagy akár a Facebook chatre is fel tudunk jelentkezni vele. Támogatja a Symbian S60, Java, Windows Mobile és iPhone mobilokat, de van desktop verziója is, ami Windows XP és Vista alatt működik, sőt akár használhatjuk a Nimbuzz weboldalán működő webchat funkciót is, amivel a program telepítése nélkül is tudunk kommunikálni (pl.  olyan helyeken, ahol a instant messenger programok tiltva vannak).

 

Gyorsteszt:

A chat funkció korrektül működött, a beszélgetések jól kezelhetőek mobilon is. A hanghívásokkal már több probléma akadt. Google Talk esetén se mobilon, se pc-n nem lehetett hívást indítani, csak fogadni, MSN-en keresztül viszont egyáltalán nem jött létre hangkapcsolat. A letesztelt kliensek közül egyedül Skype-al működött mindkét irányban a kommunikáció, de az is csak mobilon, mert a pc-s verzió nem támogatja a Skype fiókokat.

 

PC verzió:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobil verzió:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Nimbuzz weboldaláról letölthető egy Widget is, amivel egy testreszabható, weboldalba ágyazható kommunikációs ablakot készíthetünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben szöveges üzenetek küldésére használnánk a programot és nem okoz gondot a Skype hiánya, akkor ajánlott kipróbálni a programot. Nekem főleg a mobiltelefonos verzió tetszett, ami szerintem (a hanghívások hibáitól eltekintve) jobb, mint a Fring. Ha élőszóban is szeretnénk kommunikálni akkor nem biztos, hogy ez az alkalmazás a jó választás, bár azért reménykedem, hogy hamarosan kijavítják a hibákat. A program ill. a Nimbazz weboldala egyelőre nem támogatja a magyar nyelvet.

 

Letöltés:

Mobil verzió

iPhone

PC (Windows XP, Vista és 7)

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr93836808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása