A BackRex nevű programmal pillanatok alatt készíthetünk mentéseket az Internet Explorerben lévő kedvencekről, a böngészési előzményekről, a proxy beállításokról , a fontokról és a böngésző által tárolt jelszavakról valamint cookiekról, akár időzítve is.

A alábbi lépések végigjárása után elkészül a backup az aktuális adatokról, amiket a megadott mappába másol be a program egy indítófájllal együtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnénk visszaállítani a korábban mentett beállításainkat, akkor ezt a fájlt kell elindítanunk, és pár másodperc alatt visszaállítható a korábbi állapot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Scheduled backup funkcióval időzített mentéseket is készíthetünk, így előre beállított időközönként automatikusan rögzíti az aktuális állapotot a program.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatott böngészők:

  • Internet Explorer 4.0
  • Internet Explorer 5.0x
  • Internet Explorer 5.5
  • Internet Explorer 6.0
  • Internet Explorer 7.0

 

BackRex letöltése

 Bővebb info: backsettings.com



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr83838631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása