Ha rendelkezünk Windows Live fiókkal, ami minden MSN Messenger felhasználónál adott, akkor használhatjuk a Windows Live SkyDrive szolgáltatást is, ami egy ingyenes, 25 gigás webes tárhelyet takar. Tárhelyünkre feltölthetünk maximum 50 MB-os mérethatárig képeket, videókat, dokumentumokat, amiket tetszőleges számú mappába ill. almappába rendszerezhetünk.

A létrehozott mappákhoz egyedileg állíthatunk be, hogy ki legyen jogosult a megtekintésére. A személyes mappákban tárolt fájlokat rajtunk kívül senki sem láthatja, a megosztott mappákat az általunk meghívott ismerősök nézhetik meg, vagy akár szerkeszthetik is, ha ilyen jogosultságot állítunk be nekik. A nyilvános mappákban elhelyezett tartalmakat értelemszerűen bárki megtekintheti.

A feltöltött mappákhoz, fájlokhoz ill. fényképekhez közvetlen hivatkozásokat küldhetünk, de a fényképeket és fájlokat akár weboldalakba is beágyazhatjuk. A személycímkék (A fényképhez csatolt szöveges információ) segítségével mások tudomására hozhatjuk, ha őket ábrázoló fényképeket töltöttünk fel a SkyDriveba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Windows Live SkyDrive

Windows Live fiók létrehozása

Windows Live Messenger letöltése


 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr100840879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása