Az alábbi apró és ingyenes program segítségével a programablakok a minimalizáláskor nem csak a Tálcára kerülnek, hanem apró nézőképpé zsugorodnak az asztalon. így sokkal könnyebben eligazodhatunk a megnyitott ablakaink között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kis bélyegképeket alapértelmezésben a tálca fölött jeleníti meg a program, de megjeleníthetjük őket a képernyő bármelyik oldalán, sőt, ha az Arrange thumbnail by mouse drag lehetőséget is bekapcsoljuk, akkor szabadon áthelyezhetjük a kicsinyített képeket az asztal bármelyik részére. A nézőképek mérete és helye is szabadon változtatható, ill. gyorsgombokat is hozzárendelhetünk a nézőképekkel kapcsolatos funkciókhoz (pl.: megjelenítés/elrejtés, összes bezárása stb.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompatibilis operációs rendszerek:

  • Windows 98
  • Windows Me
  • Windows 2000
  • Windows XP

 

ThumbWin letöltése

 

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr16857540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása