Elkészült a Box.net ingyenes webes tárhely saját iPhone alkalmazása, így egyszerűbben férhetünk hozzá a weben tárolt fáljainkhoz, valamint az iPhone-nal készült fotóinkat is feltölthetjük tárhelyünkre.

 

Ha még nincs Box.net tárhelyünk, akkor egy egyszerű regisztrációval létrehozhatunk egyet. Az 1 GB-os tárhely ingyenes, ha viszont ennél nagyobbat szeretnénk, azért már ki kell csengetnünk pár dollárt havonta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A feltöltött fájljainkat közvetlenül a programból is meg tudjuk nyitni. Lejátszhatjuk zenéinket, olvashatjuk szöveges dokumentumainkat, valamint megnézhetjük képeinket is.

Lehetőség van az iPhone-al készült ill. a telefonon tárol képek feltöltésére is, valamint rögtön meg is oszthatjuk képeinek a ismerőseinkkel, amiről automatikusan e-mail értesítés küld a program a feltöltött fájl linkjével.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így néz ki az e-mail-es értesítés:

 

 

 

És ilyen a szolgáltatás webes felülete: 

 

 

A weboldal használatáról itt lehet bővebben olvasni.

 

Box.net letöltése (ingyenes - Csak iPhone-on működik!)

 

Kapcsolódó:

iPhone játékok, programok, hírek

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr54873709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása