Ha nem szeretnénk semmilyen külön képszerkesztő alkalmazást használni a képek átméretezéséhez, hanem valami egészen egyszerű megoldást keresünk, akkor az alábbi lehet az ideális módszer a számunkra.

Az ImageResizerPowerToySetup.exe nevű Windows kiegészítő telepítésével egy új Resize Pictures nevű menüponttal bővül a lista, ha jobb egérgombbal egy képre kattintunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha belépünk a fenti menüpontba, akkor az alábbi négy méret közül választhatjuk ki, hogy mekkorára szeretnénk lekicsinyíteni a képünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kiválasztottuk a számunkra ideális méretet, akkor az eredeti kép melett megjelenik a kicsinyített változat, amit így már gond nélkül és gyorsan elküldhetünk e-mailben vagy azonnali üzenetküldő alkalmazásban (pl. Skype, MSN, Google Talk stb.).

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ImageResizerPowerToy kiegészítő letöltése és használati útmutató

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr23893103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása