A Gizmodo-n olvastam ezt a leírást, ami bár nem a legfelhasználóbarátabb módon, de az iPhone feltörése nélkül teszi lehetőve a emojik használatát.

 

 

1. Töltsd le ezt a vcard.vcf fájlt.

2. Importáld a telefonkönyvedbe vagy küldd el magadnak e-mailben és a a teló e-mail klienséből mentsd le a a fájlban található elemeket a címjegyzékedbe (ezzel 27 új kontakt jelenik meg a címlistád végén).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Lépj be a Settings \ General \ Keybord \ International Keybords \ Japanese menüpontba és állítsd On-ra a QWERTY-t.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Ezután bármilyen programban, ahol a billentyűzetet lehet használni előhívhatod az emoji karakterkészletet. Csak kattints balra lent a földgömb ikonra és válts japán billentyűzetkiosztásra, majd üsd be az e betűt és már válogathatsz is az emoji ikonok közül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy egyszerre kb. 20 ikont tudsz csak kiválasztani és utána ki kell törölni a feleslegeseket.

 

gizmodo.com

 

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr99899365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása