Számos módja van a webes videómegosztókon lévő felvételek letöltésének. A sok lehetőség közül már bemutattuk az erre a célra készített save2pc-t, ám azóta ráakadtam az xVideoServiceThief nevű programra, ami a fenti programmal szemben párhuzamosan több videó letöltését is lehetővé teszi, ill. többféle beállítási lehetőséget is tartalmaz társánál. 55 féle videómegosztó oldalról képes lementeni az állományokat (pl. Youtube, Google Video stb.), fut Linux alatt is, valamint nem utolsó sorban tud magyarul.

 

A videókat letölthetjük avi, wmv, mpg (MPEG1 és MPEG2), mp4 és 3gp formátumban, de akár mp3-at is csinálhatunk belőlük. Állítható a felbontás, a képkockák száma (frame), a hangminőség és a bitráta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A letöltés elindításához kattintsunk az Videó hozzáadása (Add video) gombra. Másoljuk be a letöltendő videó linkjét és már meg is jelenik a fájl a listában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Húzd&Ejtsd (drag&drop) ablak megnyitása után elég ráhúzni a videó linkjét a kis ablakra és már el is indul a letöltés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatott weboldalak:

Adult web sites:

Music web sites:

 

xVideoServiceThief letöltése:

Windows (Microsoft Windows Vista, Server 2003, XP, 2000, NT 4, Me/98)

Linux (Linux, Solaris, HP-UX, IRIX, AIX, és egyéb Unix variánsok, Ubuntu)

Magyar nyelvi fájl letöltése (másold be a zip fájl tartalmát a program languages mappájába - ennek a mappának az elérési útja alaphelyzetben C:\Program Files\Xesc & Technology\xVideoServiceThief\languages)

 

 

xviservicethief.sourceforge.net

 

Kapcsolódó:

Youtube, Google stb. videók lementése

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr15933084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

finnhekk 2010.02.13. 18:47:44

xVideoServiceThief jó, de ha nem akarsz telepíteni semmit, akkor inkábn www.videofix.hu

LetoltesGuru 2018.12.19. 23:11:41

Sziasztok,

youtube letöltés és minden más oldalról való letöltéshez a www.letoltesguru.com online videó letöltőt figyelmetekbe ajánlani!

Péter
süti beállítások módosítása