Pár napja indult el az EÜ-fóbia nevű blog, ahol egészségüggyel kapcsolatos sztorikat, vicces vagy éppen meghökkentő párbeszédeket és képeket szeretnének összegyűjteni a weboldal szerkesztői.

A készítők célja, hogy bárki megoszthassa a blogon keresztül a magyar egészségüggyel kapcsolatos pozitív vagy negatív tapasztalatait, vagy csak egyszerűen fórumot biztosítson az eü-témával kapcsolatos véleményeknek (lehetőség szerint elkerülve az elvakult politikai csatározásokat).

Egyelőre leginkább kórházakból összegyűjtött rövid és legtöbbször vicces szituációkat olvashatunk az oldalon, de remélhetőleg a netes közösségtől is sok saját történet és hozzászólás fog majd érkezni a jövőben.

Ajánlom figyelmetekbe ezt a weboldalt annál is inkább, mivel egy közeli jóbarátom is részt vesz a szerkesztésében, de szerintem valóban életképes lehet ez az elképzelés. :)

eu-fobia.blog.hu

 



1 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr171175684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása