A Gmail Manager segítségével a Gmail notifierhez hasonlóan értesítéseket kaphatunk az új leveleink érkezéséről, viszont ezzel az add-on-nal egyszerre akár több accountot is figyelhetünk párhuzamosan. 

A hangos illetve szöveges e-mail figyelmeztetéseken túl még számos egyéb okosságot is beépítettek a kiegészítőbe. Részletes információkat kaphatunk az aktuális account adatairól. Megnézhetjük az olvasatlan levelek számát, a piszkozatok, spamek és a különböző címkékhez tartozó olvasatlan levelek számát, láthatjuk a postafiókhoz tartozó tárhely telítettségét.

Mindezek mellett akár fiókonként is állíthatjuk, hogy milyen sűrűn csekkolja le az új e-maileket, valamint akár egyedi hangjelzést is hozzárendelhetünk a különböző accountjainkhoz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gmail Manager Firefox kiegészítő letöltése

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr961216584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lalolib 2009.06.30. 20:22:56

Egyre jobban kedvelem a gmail szolgáltatását. Ehhez persze nagyban hozzájárul a levelek fordítási lehetősége és a helyesírás ellenőrzés.
Nem rég "fedeztem fel", hogy más postafiókot is tud kezelni, ehhez meg a mostani kiegészítő még több lehetőséget ad.
Bár nem teljesen ide tartozik, de lenne egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni. Van egy postafiókom, rengeteg levéllel. Magát a fiókot szeretném beintegrálni a gmail-ba de úgy, hogy a meglévő leveleket ne hozzá, hanem csak az integrálás napjától kezdve.
Meglehet ezt oldani?
süti beállítások módosítása