Az Apple bemutatta a Magic Mouse névre hallgató multi-touch egeret, amelyet a laptopok tapipadjához hasonló módon használhatuk görgetésre, forgatásra,  nagyításra stb. 

A drótnélküli, többujjas irányítást lehetővé tevő érintés érzékeny egéren nincsenek gombok, helyette mindent az ujjaink mozgatásával tudunk irányítani. Például két ujjunk jobbra vagy balra húzásával válthatunk oldalakat vagy lapozhatunk a képek között, a Control billentyű lenyomásával és az ujjunk előretolásával pedig zoomolni tudunk.     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Egy videó az egér működéséről:

 

 

A Magic Mouse-t bármely Bluetooth kapcsolattal rendelkező Macintosh számítógéppel, és legalább Mac OS X 10.5.8-as operációs rendszerrel használhatjuk, de az új iMac-ekhez már automatikusan járni fog az új egér is.

 

A Magic Mouse hivatalos weboldala: apple.com/magicmouse/

Ára: 69 USD (a hazai árról még nincs hír)

 

 



Szólj hozzá!

Címkék: apple

A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr951468513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása